Anotace: hubený rispet
Sbírka: Dva svetry
krávy drží dietuštíhlé chtějí míti pasytak se příliš nepletunastanou nám těžké časy
od hubené krávy máslonaději nám naši zhaslo
mastné bude jako praseinflace nám stoupne zase
Dobrá:-)
23.10.2024 19:17:43 | Ž.l.u.ť.á.k.
Rispetu je tady poskromnu.
23.10.2024 16:36:14 | Psavec
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?