Písničky z pravěku
Když slyším starý fláky,
připomene mi to čas dozadu.
Vzpomínky plují v mysli jak ořechový skořápky po hladině.
Planou v nich svíčky
a já tajím dech,
abych je snad nevyplašila závanem přítomnosti.
Protože dnešek je jak černý náhrdelník z perel omylů.
Kvůli němu už nestrkám hlavu do pestrobarevné oprátky naivních snů.
Ale když slyším starý fláky, jdu znova ve stejných šlépějích jako kdysi,
zakopávám o stejné chyby jako kdysi, se slepou vírou jako kdysi...
ale najednou pro to mám pochopení.
Přečteno 80x
Tipy 27
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Jan Kacíř, Ďábel sám, Protos1182, Iva Husárková, Anfádis, Marťas9, Tomcat, nehledaná, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)