Není možné vystoupit, není cesty zpět
Ocelové nitě kolejí počítají roky
Osud nemá rád kličky
V okně vlaku odráží se den
Nahradil ho chlad šedým oparem
Zelená světla rozsvítí semafor před námi
Sněhová bouře zametla stopy
Jaro proletělo zurčícím potokem
Horkým paprskem vypil jsem léto do dna
Podzimním deštěm umyl jsem rána
S kytarovým tónem zvoní dráty
Pořád stejně po spojích tlučou vlaky
Život pokračuje hrou
A všechno se opakuje
Jakoby včera
Osudu kličky nevadí
Pokud si s nimi poradíš
Tak je to fuk...a v poho...
I prospěch přinést ti mohou.. :)
23.10.2024 20:11:52 | šuměnka
Život je hra?
Pak my jsme do ní vtažení...
Je dobře, že za tím oknem vlaku furt se něco děje...
Živej svět...
Repetice? Někdy není na škodu:-)
23.10.2024 19:54:20 | cappuccinogirl
Ano,ty vlaky,dneska vlak ukazoval čísla místo stanic.ach,ta umělá inteligence,co je řídí a člověk neví své číslo,kam se zařadit.
23.10.2024 19:25:16 | mkinka