Procházková

Procházková

Utíkám lesem života,
mlha se vpíjí do myšlenek,
listí se barví pod nohama,
rozlévám srdce do všech sklenek.

Utíkám polem nadějí,
strašák co děsí se sám sebe,
tak s úsměvem mě zastaví,
ukáže cestu, však prst se mu jen klepe.

Utíkám k řece důvěry,
ta klidná je a teče jedním směrem,
chystám se překročit ty hlubiny,
však měl jsem věřit zvěstem.

Utíkám po říčním dně,
mám plíce plné vody,
život můj pomalu chladne,
a to měl jsem zrovna nový boty.
Autor die4roses, 23.10.2024
Přečteno 51x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, enigman, Elisa Day, Psavec, mkinka, Tomcat, Ž.l.u.ť.á.k., Ořešník, šuměnka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

asi děravý...

24.10.2024 11:42:00 | enigman

líbí

kdopak ví :)

24.10.2024 13:02:26 | die4roses

líbí

Tak zkus zpomalit.. :)

Kor v klidné řece
je snadné přece

jen splívat a snít

23.10.2024 20:07:11 | šuměnka

1líbí

Někdy mě žene srdce prudce,
a nejde zpomalit tak hladce.
Ve vodě jak ryba jsem,
však lásky bol, jsem pohlcen...

23.10.2024 20:19:31 | die4roses

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí