ahoj mamino,pod okno k vám nechodím ale vím že uspávání ratolestí je pro každou mamču moc krásný rituál.Musíme si to užít dokud nám to ty mrňátka dovolí. Přeju krásné usínání :-)))
09.04.2007 22:13:00 | adinka
Už se trénuji na to, že budu brzy babička. Pro děti je to pěkně rytmické.
09.04.2007 19:36:00 | Juhunka
pěkná básnička pro děti,svojí jednoduchostí okouzlí každého:-)líbí se mi,jen ta poslední věta se mi moc nezdá...třeba bych jí úplně nevymazala ale dala bych jí samostatně jako volný verš..;-)
09.04.2007 19:20:00 | airelle