proč jen jsme my
tak brzy vykvetli?
smějeme se do tragédií našich životů
protože není jiné místo k žití
z telefonních budek
marně voláme po prvních lupenech
vytracených větrem když jsme žalostně mávli rukou
a v průvanech cizích ulic olízly noviny
kde se psalo:
pohřešováni
nikdy se v nich nepsalo o předčasně vykvetlých:
nenarozeni
předčasně nerozkvétáme Sluncem
polykáme hlavně rohy stinných samot
a dusáme zem ve skromnosti -
nikomu nepatříme
nikdo si nepřivoní
četná zklamání proti stonkům obrátila trny
a my kašlajíce červeň
otrnuli