Podzimní nálada
Dlouhý zimní večery už kolem krouží
poslední dotek léta se ztrácí v nich
listí v mlhách a cesty plný louží
brzy vystřídá mráz a sníh.
Houby suší se na topení
vůně podzimu pluje zahradou
svíčky vyplní po setmění
místnost tajemnou náladou.
V knížce zalistuju stranami
mezi řádky se do příběhů vpiju
horká čokoláda mě omámí
a v zasnění s tichem splynu...
Přečteno 69x
Tipy 24
Poslední tipující: IronDodo, MatyhoZmaty, enigman, šuměnka, Elisa Day, nehledaná, Jordliana, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, Vivien, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)