Budeme se dívat jinam

Budeme se dívat jinam

 

Mračna dýmu štípou v nose,
na ulici je dost vlezlo,
ještě z ohořelých trosek
východ slunce nenalezlo,
dnes tam bydlí smrt a špína.
Budeme se dívat jinam

 

Z malých očí slzy kanou
na podlahu autobusu,
v tváři šmouhu rozmazanou
Kdy mi máma dá zas pusu?
Drama jako z plátna kina,
budeme se dívat jinam

 

Za městem je díra v zemi,
v noci z korby vysedli si
na konečné všichni němí
Na hody se těší krysy
Vždyť to není naše vina!
Budeme se dívat jinam

 

Co je
večer
na Jedničce?

Autor R.K., 23.10.2024
Přečteno 46x
Tipy 12
Poslední tipující: Koala, Marťas9, Sonador, Dreamy, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, Jordliana, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Dobrý a trefný. Zaujalo i tou ústřední větou...

13.11.2024 06:00:55 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel