nakonec v dlaních
zbydou jen čáry
až rozplyne se celý svět
po saních stopy
a z čar jen máry
těžké je na to nemyslet
nakonec ze hry
zbydou jen rány
a jizvy kdesi pod pasem
prohry jsou úděl
pro černé vrány
královny němé úžasem
Líp myslet na nějaké to čárymáry kouzlo...to může přičarovat něco pěknýho:-)
Jen jsem odlehčila... téhle smuténce, která je ale, příteli, napsaná skvěle!
24.10.2024 18:40:49 | cappuccinogirl
blbá doba a navíc podzim, takže perspektivně jen depky a sračky... dík za povzbuzení
24.10.2024 20:51:36 | zase já
nakonec zbydou
i krásy světa
zapsané kdesi na duši
barevnou křídou
že vše, co vzkvétá
nikdy, ach nikdy se nezruší...:)
24.10.2024 09:01:59 | šuměnka