Dívám se na písmenka
Anotace: Samota duše 2024
Naučné stezky poznání
v katalogu výstřižků
z ráje nekonečna.
Ten napsal to
a druhý málem skočil z okna.
Že by Ikaros měl ruce z mýdla?
Abeceda snímá
kontakt lávy vjemů.
Levá hemisféra
boří hranice
i zná domů.
Čtěte.
Brány světu.
A nezapomeňte
ani na poslední větu.
A tištěná kniha?
Stále má portrét
i krásy vína.
Hurá.
Skokem na ní.
Přečteno 51x
Tipy 32
Poslední tipující: Iva Husárková, IronDodo, Dejvis, jort1, Psavec, víc, Jan Kacíř, Gaspi03, Marťas9, Sonador, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)