Mladoláska

Mladoláska

Anotace: ďakujem, že Vás tieto moje láskobôlky ešte stále bavia :) P.

Láska, čo ešte klamať nevie

čerstvá ako lúčne kvety 

v jemných rukách

ešte sa nepriučila zraneniam či váhe slov,

všetko je len okamih,

ktorý sa rozprskne v smiechu.

 

Dlane sú si cudzie,

no horia dotykom,

každý pohľad je prvý,

plný vzrušujúceho neznámeho,

slnko v duši náhle rozžiari

všetky tmavé kúty.

 

Svet bol vtedy ešte malý,

len tvoj a môj,

všetko vonia inak,

keď sme si blízko,

chcem sa ťa napiť

plným dúškom

utopiť sa v čiernej farbe

tvojich šedivých vlasov,

čas nemá hranice,

len stúpa, stúpa

v tepavom rytme krokov v daždi.

 

A možno to nevydrží,

možno sa to všetko stratí...

Ale teraz? Teraz je tu, je naša

a nesie v sebe celú večnosť,

mojich predkov

a tých tvojich,

v jednom jedinom nádychu.

 

Autor Pettie, 24.10.2024
Přečteno 41x
Tipy 14
Poslední tipující: Martin Kredba, IronDodo, enigman, Gaspi03, cappuccinogirl, Psavec, Anezka.M, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

svět je velký...

29.10.2024 12:14:52 | enigman

líbí

Slunce v duši vždy prozáří tmavá zákoutí duše i mysli :)

Krásné :)

25.10.2024 05:35:31 | Gaspi03

líbí

ďakujem

25.10.2024 10:41:15 | Pettie

líbí

Taková díla nemohou omrzet, Pettie.

Láska je nej cit a tvé básně jsou jím plné.

24.10.2024 23:34:14 | cappuccinogirl

líbí

to ma skutočne veľmi teší :)

25.10.2024 10:43:01 | Pettie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí