JSI

JSI

Anotace: Popis lidské krásy , nejen vnější , ale i vnitřní .

JSI , tak krásná , jako pastva pro mé oči , 

když příroda ukazuje se ve své plné kráse. 

JSI ,  jako Láska,  která miluje každého a nedělá 

rozdíl a každému dává stejný podíl .

JSI , jako Slunce , které nepřestává hřát a svými paprsky

hladí , ať jsou stáří,  nebo mladí .

JSI , podstata mého bytí , která mně krmí a sítí. 

JSI , pro mne vším co může člověk pro člověka udělat a dát

 sebe samého a právě o tom sním .

JSI , jako magnet nesplněných přání , kde hledám Tě 

u skalní rosedliny a v jeskyní krásu Tvou naleznu .

JSI , jen sen , či šálí mně celé mé bytí ?, 

nebo se dočkám doteků , kde ochutnat Tě mohu a přirovnávat tvou chuť  k nepoznánému plodů.  

JSI , nebo nejsi ?,  Toť otázka . Je to jen sen , nebo realita ?.

V mé zamilovanosti,  prokletí jest , neboť krátce po té nádherné lásce , jen slzy zbydou a maličká jiskřička

naděje se objeví , když šílenství mně obejme a myšlenky mi 

vnucuje , tehdy Jiskřička mi sebe sama věnuje .

 Život jde dál a přemýšlím,  kdy naposledy jsem se smál .

Jiskřička naděje mně posiluje .

Dává mi vše co má a věřím,  že se mi stane vším a mně opravdově miluje . 

 

Autor José Zjevný, 24.10.2024
Přečteno 40x
Tipy 7
Poslední tipující: Misha, karolinakarol, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

z hloubi Tvého srdce napsané, ráda jsem si přečetla, máš v srdci hodně lásky a moc bych ti ji přála

27.10.2024 16:08:04 | Misha

líbí

Jiskřička naděje dává šanci...kdo ji v srdci nosí, lásku živí. Je dobré věřit, pěkně jsi napsal, ráda jsem si přečetla.

24.10.2024 23:46:31 | cappuccinogirl

líbí

Objimam, srdečně

24.10.2024 20:11:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí