asi jen stín
snad mi dovolí
přežít tu dál
na poušti stěn
tak hledám strom
hledám cokoli
abych to dal
zas další den
za okny mrak
pluje za obzor
a já už vím
že jsem tu jak
jak kámen na poli
zarostlý do hlíny
stačil by stín
letící pták
do konce dnů
v žáru dotazů
co bych si přál
jak bych to chtěl
a já chci stín
v rámu obrazu
jsem pouhý sen
sen...bohužel
O stínu z tvé básně čte se krásně,
je to napsaný skvěle...
Ale příteli... znáš slovo stínohra???
Stín máš za sebou, tak... hraj si:-)
Ještě jsme plný síly
pro nás neplatí slovo: zbyli!!!
Svět je pořád i náš!
Posílám úsměv...a jsem ti po boku, stále:-)**
25.10.2024 18:14:40 | cappuccinogirl
vše má svůj čas a pokud se tomu nebráníme
ve snaze mít to sakra ve svejch rukách
tak to dopadá vždy optimálně pro všechny účastníky zájezdu
běda jak tomu životu chceme velet
měj se fajn čenda
25.10.2024 10:27:38 | čenda pekař
sen...bohudík
ten milý sen
z obrazu ven
ses přesto šmik...
a v žáru ploch
za stínem stín
sleduješ klín
střídání noh
a hledáš víc
víc, co bys stih´
lem za výstřih
a nádech plic..
:)*
25.10.2024 10:16:13 | šuměnka