Seberozklad

Seberozklad

Usmívám se na tebe,
ty krátká minulosti.
Někdy si tak říkám,
nebylo už toho dosti?

Směju se tobě srdce,
že pořád biješ tak prudce,
občas rozhoduješ se tak krutě,
nakonec však vždy jen obejmu tě.

Úsměv patří i mé duši,
co se ztrácí o půlnoci,
když jí vyzvou hvězdy k tanci,
spolu blížíme se tiše konci.

Hladím jemně svoje kosti,
co mé tělo na tu chvilku hostí.
Co mě nesou do dálek,
když zapnu si svůj kabátek.

Hladím svojí fantazii,
co s myšlenkama v harmonii,
tvoří tuhle symfonii,
pohladí i duši tvoji?

Hladím všechno kolem sebe,
i když předpověď je, temné nebe.
Pořád pevně věřím v lásku,
pravou, tu co nenosí jen masku.
Autor die4roses, 25.10.2024
Přečteno 36x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, šuměnka, Marťas9, Elisa Day, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

i já se usmívám a hladím
osudu navzdory

myšlenky bývaj´ potvory
minulost umí zradit
stejně jak přítomnost

co na tom? od všeho je most
po kterém dá se odejít
a přijít jinam

i já se usmívám a hladím - klid

a umění je všechno špatné zapomínat :))

26.10.2024 08:39:57 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí