Každé slovo má svou váhu...
I to nevyslovené.
Tíží toho, kdo jej v sobě uzavřel a nepustí...
26.10.2024 16:21:41 | cappuccinogirl
ve skutečnosti SLOVA NEVYSLOVENÁ
nejsou takovou hrozbou, jak by se zdálo...
pokud se cílenou myšlenkou změní jim ozvěna
pak jejich hroty neporaní vůbec, ani málo...
pokud se v nitru dojde transformace
tak síla myšlenky je vibračně vždy vyšší tisíckrát
tak kéž by všichni dokázali vnímat sílu štace
svých vlastních toků - a své luky namířili tam, kam chtějí přát :))
26.10.2024 08:55:42 | šuměnka