Podzimní listí
Ráda se procházím podzimní krajinou...
Jedná se o nádheru barevnou
a jedinou...
Jak listí padá,
pod nohama šustí
stromům to sice nesluší,
ale oči z nich pohled nespustí...
Sledují barevnost
rozsáhlé palety,
někdy je různá,
jiná než před léty.
Slunce má prostor,
když zima spí
na každý list
posílá třpyt..