A já ti ráda dosvědčím
až vy dva přijdete do řečí
a probírat vás budou všechny krovy
že tohle je o lásce...opravdový
a že i ten kohout kokrhá:
"má ji rád...a to potrvá"
***
Tohle má tak pěknej nádech toho lidovýho slovesnýho...
Fakt jsi potěšil, nesetkávám se často, o to víc ráda jsem četla*
26.10.2024 18:51:52 | cappuccinogirl
Děkuji moc za skvělý komentář. A jsem m9c rád že se ti líbí má básnička. :-)
26.10.2024 23:03:56 | orokroK
a v podstatě jsi všem poetickým duším
předložil zjevnou vizi - zdá se
páč i já jsem při čtení byla v jiném čase
tam, kde cudnost dívkám tolik sluší
a kde ti mládenci jsou galantnost snad sama
tleskám ti příteli - za lásku, co tu s náma :)
26.10.2024 08:33:15 | šuměnka
Děkuji mockrát za úžasný komentář a moc mě těší že se ti líbí má básnička. :-)
26.10.2024 12:02:37 | orokroK