pišiškvoři vysadili stárnoucí den
z pantů
přišla deštivá víla zvizitýrovat
stav hladiny potůčlů
zívajících nudou z podvečera
čas teď jen zvolna vyvěral
z vyprázdněné kapsy
probenděných hrátek
na slunku úžehovém...
z baťůžku blížící se noci
zacinkaly první hvězdy
a mléčná dráha už takořka
vytekla z nenechavých dlaní
netrpělivého stmíváníčka...
Je moc hezká, pamatuju si ji... to asi ti pišiškvoři mi zůstali v hlavě :))
26.10.2024 11:41:15 | Anfádis
To já si pamatovala ty vysazený dveře z pantů...Frráčku, děkuju za tuhle vracenku, to ukončení je až kouzelný**
26.10.2024 22:57:51 | cappuccinogirl