POSLÁNÍ

POSLÁNÍ

Anotace: O poslání, které není snadné.

Věřil jsi mně a dal mi úkol človíčkem se stát .

 Mám li obstát , musím se radovánkám tohoto 

světa vdát .

Mnozí mají trápení a jejich prosby volají až do nebe .

Nikdy nevíš kdy Pán pošle pomoc i pro Tebe .

Každý má svého anděla a někdy přijde k Tobě,

jako v lidské podobě .

Nevěříš ? Každému se už někdy stalo , že ho zachránil třeba 

člověk , ale byl to přitom anděl a pomohl i Tobě .

Někdy pár slov znamená víc ,

než mnoho slov a nemá ztoho nic .

 

Děkují vám moc přátelé pokud jste si to , alespoň přečetli .

 

 

Autor José Zjevný, 26.10.2024
Přečteno 32x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Misha, karolinakarol, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí