Černobyl

Černobyl

Černobyl

 

V zapadlých ulicích 

ponurého města,

kde člověk nic neslyší

ani prázdná gesta.

 

V liduprázdných ulicích

a jejich temných koutech,

kde kdysi život proudící,

byl bez zápachu po lidožroutech.

 

Město , které zurčilo životem,

teď jímá pouze strach,

v hromadě bezejmenných 

pomníků,

je cítit smrti pach.

Autor Jdarks, 26.10.2024
Přečteno 28x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., zase já, mkinka, Tomcat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Námět ponurý,ale pravdivý

06.11.2024 20:42:51 | Admirál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel