Žiju ve svých představách,
kde nemůžu se zranit.
Bloumám ve svých úvahách,
kam dál se budu plavit.
Dny jsou jak mořské vlny,
každá z nich krásu ukrývá.
Stejně jak panelové domy,
ve kterých lidem život zhasíná.
Na molech vyhlížíme naději,
kde obzor slunce rozpíná.
Z balkónu pozorujem lidi,
když se zrovna nikdo nedívá.
Střípky našich myšlenek,
rozstřelené do všech stran,
a zbytky našich vzpomínek,
zběsile buší u nebeských bran.
Každý si leští hodnoty,
snaží se najít cestu svou,
někdy však pravé klenoty,
umírají, ve stínu pod krásou.
I člověku obrácenému " do sebe" muže svět ublížit...někdy je právě takovej ten z nejzranitelnějších...
Ráda navštěvuju tvoji modrou knihovnu:-)*
27.10.2024 15:43:50 | cappuccinogirl