sám sebe stavím na rozcestí
kde nedohledno k nebi ční
stál malý domek na předměstí
věříš, že byl jsem uličník?
tam malé sny v malinkých očích
a mimo čas se vařil den
mlč! nebo teď hned dolů skočím
svou vlastní myslí obelstěn
na poušti slov zbytečné tečky
komu se lísá vlastní stín?
poslouchej...slyšíš struny léčky
jak tiše znějí vínem vin?
zbořené brány, východiska
už dávno nevím kudy kam
v kamenech, písku, vítr píská
vyber si cestu a jdi sám
z našeho rozcestí instinktivně vyhlížíme další rozcestí*****ST*
30.10.2024 07:47:41 | Frr
bez ustání...taková jsou pravidla hry...Jdi vpřed, tempo i směr si urči sám, ale až se zastavíš, zemřeš
30.10.2024 09:05:31 | zase já
Co člověk, to cesta...ale potkáváme se:-)
Na něco vždycky budem sami...ale úsměv druhého, k nám obrácený, nájdem... zachytíme:-)
Měj se fajn, Mari...úsměv posílám, zachyť:-)*
27.10.2024 16:08:57 | cappuccinogirl