Jahůdky
Skoro jako Maruška
z pohádky velmi známé,
procházím se zahrádkou
hle, jahůdky zde máme.
Jsou tak dobré, slaďoučké
schovávají se pod listím
dokonce i čisté,
vůbec je už nečistím.
Červené od sluníčka
celičké bez slimáku,
i mravenci utekli
prý léto mají na háku...
Našla jsem zde berušku
opravdu tu pravou
jeji krásu zkoumala jsem,
kroutila nad ní hlavou....
Zavoněla jsi...
A víš, že tobě pod rukama vykvétají Pohlazenky?
Krásný kvítečka, milý... A kamarádí s každým ročním obdobím... A pro mě to jsou trvalky, kterýma se moc ráda chodím těšit:-)*
27.10.2024 17:04:24 | cappuccinogirl
Děkuji moc za překrásný komentář... Tvé komentíky jsou neskutečné, vždycky moc potěší, děkuji moc milá Cappu... Krásný zbytek dne...
27.10.2024 17:55:51 | Marťas9