Láska bílého jelena
Život je jinde,
kdo najde ho snad
je jedinou nadějí pro mnohé z nás.
Vždyť nestačí víra,
když smrt si chce hrát,
když obrací naruby pozemský čas.
Život je zde,
tam, kde má být,
i když barví ti oči do červena.
Je vzácný jak slzy,
cos z tváří chtěl smýt,
vzácný jak láska bílého jelena.
Promiň mi můj cynismus, ale mě se vybavilo - "už troubějí, na hoře je-Lenin" :))
27.10.2024 18:42:48 | Asteroid