mýdlový palác
Průsvitné věže se tyčí k nebi
jako bubliny snů
křehké a duhové
tančící v paprscích slunce
Kluzké schody vedou do nikam
a zase zpět
v nekonečné spirále čistoty
Princezna z pěny
češe si vlasy z bublin
v zrcadle z mýdlové vody
její odraz se vlní a mizí
Pod klenbu z duhy
vstupují jen ti
s čistým srdcem a lehkou myslí
ostatní rozpustí se v kapky
A když přijde soumrak
celý palác se vznese
jako přelud
a odpluje s večerním vánkem
zanechávaje jen vůni levandule
Přečteno 70x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, Anfádis, Rafinka, cappuccinogirl, Tomcat, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)