zvěčněná na popelníku
na svatební fotografii
a jisté pornografii
svlékala se
animálním přeběhem
v příbězích
dokázala zastavit okamžik
ulepených úst
od cukrové vaty
pěstovat
kříčící květiny
s vůněmi pro neslyšící
já
byl jen hledačem ponožek
rán nocí
PS.
pořád vidím nějaký nesmysly
co říkáte sestro?
mám nějaké možnosti k proměně?
kam se poděly kliky?
divím se že ty valouny drží na sobě
a ještě je na nich ptáček
to až to celé spadne
budou rádi i za hledače ponožek
protože kdo je má není mu taková zima
já byl však jen hledačem chodidel bosých
a slečnu to tak šimralo
že si radši nazula pořádný boty
měla kliku
...rád jsem četl*
27.10.2024 13:48:30 | J's ..