Poslední výstřel světa
Láska za střelby kulometu,
peníze, moc, už běžte k čertu!
Posraný ega, stavíte z lega,
hrajete hry, hrajete na stratéga.
Kam jste se dostali, kde je váš konec?
Kdo bude z vás největší borec...
Vždy vás jen uvidim jak malý kluky,
co střemhlav řítí se, kamsi do temnoty.
Jména a obličeje, datumy, historie,
postupně všechno, pořád se opakuje...
Je to jen šílenství, beznaděj, zaslepenost?
jednou vše zmizí, a vy? jako vše, bezcennost...
Přečteno 42x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jort1, Gaspi03, Marry31, Psavec, mkinka, Elisa Day
Komentáře (0)