Podle vody

Podle vody

Ptáš se,

jestli se mi to taky někdy stalo,

nejednou,

víckrát.

Jestli jsem si taky odřela koleno.

Spadla do trní.

Zakopla o obrubník.

Jestli to taky tak bolelo,

taky jsem plakala.

A kolik to trvalo dní,

než se to zahojilo.

Ptáš se,

jestli jsem to měla podobně,

když mi bylo tolik, co tobě teď.

A jestli jsem nezapomněla.

Dloubeš si štípnutí od komára,

brodíme se vysokou travou

popaměti podle vody

a já se snažím rozpomenout.

Autor stmivani.na.lepsi.casy, 27.10.2024
Přečteno 55x
Tipy 22
Poslední tipující: Ondra, Krahujec, piťura, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, Veru, Gaspi03, Kan, karolinakarol, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

dlouho jsi tu nebyla ;-)

tahle se Ti povedla
rád Tě zase čtu

28.10.2024 17:20:51 | piťura

líbí

A vzpomněla sis?

Hezká báseň :)

27.10.2024 20:03:37 | Gaspi03

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel