konečky prstů po tvém těle
čtu všechny touhy spánku
listuji jemně, rozechvěle
až po poslední stránku
až tam, kde noc se spojí s ránem
čtu v knize tvojí kůže
až tam v toužení nedospaném
jak ústy muž číst může
I žena ústy číst
Zvládne tu knihu v mužské kůži...
Hledá v ní místo míst
Ve kterém dech se zas a znova úží
Z té pravdy pravd
Že naplňující je...milovat:-)
Tuhle tvou si uložím, Mari, je nádherná*
28.10.2024 09:22:22 | cappuccinogirl