Váš prohlížeč nepodporuje zvuk ve formátu HTML5, ale přesto můžete stáhnout audio.
Mezi nebem a zemí...
Spousta myšlenek,spousta otázek,mnoho moudra, lidstvo zkoumá.
Spravedlnost pro všechny, odpovědi žádné, mnoho knížek napsanýchkdoví, co je správné.
Necháme se překvapitna ten druhý svět, až ta doba nastaneuvidíme hned.
Pěkné řádky
28.10.2024 07:15:59 | mkinka
Děkuji Jituško... Zdravím z práce...
28.10.2024 08:58:41 | Marťas9
Ok:-) Pěkná:-*
28.10.2024 06:40:42 | Ž.l.u.ť.á.k.
Díky moc...
28.10.2024 07:03:06 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?