...včerejší pád stromu rozkulačil
barvotiskový majestát obzoru
ještě než znovu sprchne
jelimanům natruc svitne
okoralý příslib úsměšku vodoměrek
co-přestože jsou některé koťátky Krista
vykročivšího po vlnách
-nerady se cachtají jezerní přízní
Božího Azuru
nudí je laciná splavnost vždy
blahořečeného spočinutí
raději vyhlížejí mžitky
vypadlé ze slepých oček
jitroplachého rozesnění..
já se kochám pane
kroky brouzdavými tam i zpět
řádky poletující jako mlha v ránu
a až se barvotiskem také jednou stanu
vykročím po vlnách a budu hledat Svět
všech jelimanů, snílků - jimž Azur z očí plane :)
01.11.2024 11:49:08 | šuměnka
Frr-větříčku čas nám běží... čtu s odstupem hodin... takže v týhle chvíli nejen strom je historií, padl i celej včerejšek...
Jeho bitva dohrána
A nám vstoupil propána
Dnešek... Do života:-)
Jak s ním naložíme?
Víme...
Na truc
Ho my jelimánci sníme
A buď si na něm pochutnáme
Nebo nám vylomí další zub:-)))
Krásné dílko...
Krásně se měj...
Blížím se:-)**
28.10.2024 09:34:07 | cappuccinogirl
Květnatý mluvoFrráčku, trochu se ztrácím v peřejích pění a rozesnění, hlavně že smutno není..
:-) podpis : koťátko
28.10.2024 08:53:22 | básněnka