Osobní magnetismus

Osobní magnetismus

Dnes mě s mou vinou svinou,
ať prý jdu rušit jinou.
.
Akorát nevím kdy, ňák,
pro všechny jsem teď sviňák.
.
A co se týče, inu, tě,
chtělas mě vidět svinutě.
.
Nezkoušej na mě hrozby. Ne.
I když se všechno rozvine,
.
já nerušeně zhynu ti
v mém bifilárním vinutí.

Autor TRlVlUS, 28.10.2024
Přečteno 48x
Tipy 8
Poslední tipující: karolinakarol, jort1, Kan, Psavec, zase já, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel