Docela
Náplně srdce
mi přestaly psát
na třetím řádku pohledu.
Slova jsem rozmazal
i pro tentokrát
a smýt je z dlaní už nesvedu.
S černými prsty
si na tělo kreslím
portály na jiné planety.
Tam na bílém piánu
tančím se svědomím
do rytmu rozpadlé komety.
Dozněly tóny,
jsem jenom sám,
svědomí se propadlo do šera.
Překonám peřeje,
navzdory obavám,
až spolknou mě tvá ústa docela.