Láska je fajn....

Láska je fajn....

Anotace: :-)

Láska je fajn
ta chlapa poblázní
dobře to znám.

Když tě vidím slábnu v kolenou
ihned proměním se v poleno
na co sáhnu, tak to polámu
jsem jak slon v por-ce-lá-nu.

Já lásku znám
ta chlapa poblázní
a to je fajn.

Když nejsem s tebou, jsem jak malej kluk
dělám hlouposti a je mi celkem fuk
co se patří a co nepatří
dokud mé oči tě ne-zpa-tří.

Láska je fajn
ta chlapa poblázní
dobře to znám.

Je to tak, že holka bez tebe
mě slunce nehřeje, mráz nezebe
mám chuť křičet, avšak nekřičím
jsem jak slepý a nic ne-sly-ším.

Láska je fajn
ta chlapa poblázní
to přísahám.

Je to léčka která vyléčí
všechno trápení a bolest člověčí.
Nic tu nezmění ani rozum sám
je to mámení to vám po-ví-dám.
Autor orokroK, 28.10.2024
Přečteno 27x
Tipy 20
Poslední tipující: IronDodo, karolinakarol, enigman, Bosorka9, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, mkinka, Marten, víc, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

rád blázním...

29.10.2024 12:48:43 | enigman

líbí

;-)

29.10.2024 13:09:13 | orokroK

1líbí

Léčka která vyléčí - tak to je něco!!!
Zatra tímhle jsi mne nadchnul, skvělej obrat - nejen slovní, ale i životní...bo úplně posunuje prahy životu...nebo aspoň mně - to podprahový vnímání:-))) Skvěle TY*

29.10.2024 07:29:31 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji moc za komentář a jsem rád že se ti líbí má básnička. :-)

29.10.2024 09:20:49 | orokroK

líbí

pobláznit může,
odejít musí

28.10.2024 22:19:55 | víc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí