Evangelium
Nechapu
Ktere evangelium schvalilo
Ze si me opustil
Opravdu nezvladnu to vybelene vecno
Zatraceni svatecni kosile
Kterou sem pokydala medem
Nez sem si uvedomila
Ze blahorecim pro tvou dusi
Ze diteti dam tve jmeno
Anagram pro jezise
Mari magdalena hadr
S touhou vladnout vlastnim otezim
Ziju s bremenem spatnych rozhodnuti
Mojzise
Bez jinych tvari co cumeji na prikori
Jen ja sama jsem zivoucim dukazem
Ze clovek v plamenech vyhori
Uhori
Přečteno 39x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, cappuccinogirl, mkinka, víc
Komentáře (2)
Komentujících (2)