Ještě můžeš....
Když tě krůpěje
rosy ranní
svádí k bolestnému
mihotání
motýlích křídel
v podzimním dění
za slunce paprsků vlídných
posledních hřejivých
pro křídla tvého srdce
Tak dál veselé si létej
vesele se směj
nech letět
tu tíži
na život ódu pěj
že ještě v tvých silách
jest změnit
útrob ran
hnaných do vrásek a ostrých hran
Směj se a tíži nes
dokud jseš
Přečteno 30x
Tipy 10
Poslední tipující: MatyhoZmaty, enigman, Psavec, Bosorka9, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)