Seberekonstrukce
Vydláždil jsem cestu
ke svému srdci
měl jsem totiž pocit
že se lidé při výletu k němu
kamsi ztrácejí
postavil přehradu
kvůli nadměrnému
hromadění žluče
duši pořídil generátor
aby měla stále dost světla
(stínům se stejně nevyhne
ale to jí udělá silnější)
s empatií jsem měl
dlouhý rozhovor a zjistil
že je docela sympatická
a vůbec jsem se
na své poměry
docela spravil
Teď je to na vás
Přečteno 42x
Tipy 12
Poslední tipující: šuměnka, Psavec, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., enigman, mkinka, Fractura cordis aperta
Komentáře (3)
Komentujících (3)