půlnoc sype ti pod víčka
slova, slůvka a slovíčka
napsaná prstem na mraky
a duše očím nevěří
když rozfouká to pápěří
ta totiž věří v zázraky
tma vrní v tichém laskání
a vůbec nic už nebrání
opustit kůži lojovou
stejně se vrátím nad ránem
dokud jsem bílým havranem
dřív než mě vrány uklovou