Anotace: Přidávám dvě ukázky obkročného rýmu, které snad někomu pomohou v tvorbě.
Slavíme s ženou výročí,
teď napíšu verše milé,
též pohladím vlasy bílé,
snad počin můj se zúročí.
tak svou milou ženu hlaď
od noci až do rozbřesku
a má vlasy barvy lesku
a cit lásky rovnou trať :)
31.10.2024 11:37:04 | šuměnka
:-)
Můj oblíbený
rým obkročný,
je výtečný,
jako ty ženy.
Rozkročený.
29.10.2024 18:14:42 | Ž.l.u.ť.á.k.