Nad hlavou

Nad hlavou

Anotace: :-)

Slunce mi nad hlavou hezky svítí.
vánek se opřel do ptačích per.
Čmeláky vábí louka na kvítí
a potůček zve nohy na koupel.

Do korun stromů vítr si fouká
v listech pak ševelí píseň svou.
Bosýma nohama se ve vodě šplouchám
šťastný pod modrou oblohou.

Kapky mi na nebi vykouzlí duhu
takovou, že oči přechází
sedm přenádherných barevných pruhů
jsem šťastný a nic mi neschází.

Každou noc nad hlavou hvězdy mi svítí
a měsíc ten přítel básníků
donutí každého vlka výti
tak jak má vlastně on ve zvyku.

Skřivánci každý den vítají ráno
a každý noční tvor chystá se spát.
Slunce je kohoutem zpět přivoláno
až vyšplhá nad obzor bude nás hřát.
Autor orokroK, 29.10.2024
Přečteno 39x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Rafinka, Psavec, Jordliana, Marten, mkinka, Pettie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel