Anotace: zatoulaní krvácejí rispetu
Sbírka: Dva svetry
zatoulá se se psemblecha v jeho kožichukéž ztracený nejsemkrváceje ve hříchu
kdo se krví živí po celém svém žitíneudrží v krku to pekelné blití
to co ve mne zbylo jako blecha zvracím jak to hloupé psisko sám v sobě se ztrácím
Blechy v zásadě neblijou..
29.10.2024 22:12:47 | Papagena
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?