Domy jak kostky másla
tají v soumraku
pod měsícem
barvy slonové kosti
Cesta se kroutí
jak oprátka
kolem krku kopce
mizí v tunelu
z černých smrků
Za každým krokem
padá jehličí
do stop
které tu necháváš
Světla aut
kreslí po zdech
zlaté nitě
a někde v dálce
hoří město
.
.