ODKAZ ZE SRDCE , SRDCI

ODKAZ ZE SRDCE , SRDCI

Anotace: O Lásce mé Lásce

Ze srdce vše pochází.

Já však čistou lásku Ti chci dát .

Tvé srdce však odchází a hledím, 

či budeš plakát,  nebo se smát .

 

Bloudím ulicí a rozum ztrácím s myšlenkou 

na Tebe .

Srdce mi krvácí , slzy mi po tváří stékají  a hledím 

do nebe . 

 

Vzpomínky , bolest a bouře celého těla,

jakoby v jednom okamžiku  v mém  bytí zněla .

"Krutá si Lásko" a bolest mám , jako předkrm,

jenž dočkati se na oběd a večeří už plány máš .

Tak tedy nasyť mou celou podstatu tvou 

nenávistí , zlém a vším co mi teď dáš . 

 

 

 

 

 

Autor José Zjevný, 30.10.2024
Přečteno 33x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel