Torze lásky
Povím vám jednu torzi
tedy přetočení světa
jednu nelásku
co vzkvétá v korozi lidstva
skrývanou jako
vrah své činy
hozené do hlubiny
duše
Povím vám pohádku
námět hororový
týrané dítě
ale s dobrým koncem
díky manželovi a synovi
hlubokých přátelstvích
a lásky poselstvích
žiju a směju se
a mám syna co má krásné dětství
lásku a pochopení
Jako dítě jsem se nesmála
skrytě i doma nahlas plakala
a dostala za bolest
dostala že emoce projevila
A tak píšu že hřbitova vzpomínek a jizev
Ach někteří lidé by neměli mít
děti
ale to nebyla bych tu
a nepsala tyhle věty:-)
Já jsem matka a děti jsou láska a ne jatka
Přečteno 31x
Tipy 6
Poslední tipující: Marcone, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)