Představa

Představa

Představa

 

Do měkké peřiny

pohřbívám představu, 

kterou jsem na provázku za sebou vlekla. 

 

Ubíhaj vteřiny 

a na snovém přístavu 

mě pohřbená představa dočista svlékla. 

 

Ztracená na moři, 

na lodi obrazů, 

kde železnou pěstí vládne chaos a strach. 

 

Na měkkém polštáři 

jsou zbytky provazu, 

jsem představy zachránce, jsem představy vrah. 

Autor Jordliana, 30.10.2024
Přečteno 37x
Tipy 17
Poslední tipující: V.N.Losinský, Anfádis, Kan, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, mkinka, zase já, Marťas9, Rafinka, Pablo Kral
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí