Metamorfóza
Anotace: Samozřejmě že je to legrace a nadsázka ;-)
Kdysi jsem býval jiný
štíhlý, krásný a mladý
netrpěl na šediny
a nevlastnil dvě brady.
To jsem byl ještě klukem
vidím to jako včera.
Dnes mi už břicho tukem
přerostlo do panděra.
Takový malý floutek
hubený jako tyčka
však ohebný jak proutek
a hbitý jak opička.
Mládí je pro mě pasé
dávno pryč jsou ty časy
teď vypadám jak prase
a k tomu nemám vlasy.
Býval jsem kdysi jiný
mladý a štíhlý pásek
a z velikosti mini
nakynul jako kvásek.
Od hlavy až po paty
jsem taková kulička
malý, tlustý, plešatý.
jak řezník Krkovička ;-)
Přečteno 30x
Tipy 17
Poslední tipující: Marten, šuměnka, Rafinka, Jan Kacíř, Marťas9, neumelec_zivota, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, Psavec, Jordliana, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)