když tě chytne gravitace
flákne s tebou prudce o zem
je to tvrdá konfrontace
sanitním tě vezou vozem
krvácí ti hrdé čelo
potupně tě bolí tělo
krásná sestra prášek dá ti
každému se může státi
přitažlivost je holt mocná síla
a gravitace si jen chtěla užít
také touží být s muži
ač není to křehká víla :DD
31.10.2024 09:25:58 | šuměnka
Legrační a ještě legračnější s nápaditým názvem. Také mám jedno dílko o uklouznutí - ale jen a jen banálním na ledu...
31.10.2024 08:14:19 | karolinakarol