Chryzantény

Chryzantény




Chryzantény

Přenádherná kytice
hrobům sluší velice
řezaná, či v květináči
přidává se na hrob k pláči.

Na hřbitově je jich mnoho
vzpomínají na kdekoho,
světýlka jim k tomu svítí
odhánějí mráz od kvítí.

Dušičky tak lehce zkrášlí
u hrobů je spousta vášní,
vzpomínají na své blízké
jenž domov, místo mají jisté.

Autor Marťas9, 31.10.2024
Přečteno 18x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, martinaV, šuměnka, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Děkuji za básničku na ráno.

31.10.2024 05:17:45 | mkinka

líbí

Já děkuji za Tvůj milý komentik... Krásný den

31.10.2024 07:19:10 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí