Anotace: chtělo se dát název Lupička… opička, slepička…
Zločiny páchám zásadně ve stínu
krádeže, přivlastnění, že by i přepadení
pod černým závojem z mušelínu
neboj, nebudem dopadeni.
Staň se mým spolupachatelem
všichni ztroskotanci, násilníci a lásky odsouzenci
banka lehne v žáru popelem
neboj, nebudou viníci.
Dostaneš mé diamanty horké z ohně
zlato, poklady a drahé kamení
zločin spáchaný téměř beze zbraně
neboj, nedostane se ti středověkého mučení … snad