Hledám
Ztracenà sama v sobě
unavená a zhaslá
jako světlo hrobě
co přenáší naše světy
zapálit ho tedy kdy
a čím
Stále pochybující s větrem si hrající
a tak unavená
nenalézám klid
větrem chci být
s větrem žít
Svobodo
větrný oři
duj!
Uteču, úplavu
odletím, neb plavat neumím
ryba nejsem tak se utopím
každý živel svého
hledá
voda, oheň, země , vzduch
Mám více než jsem v životě
kdy měla
a přece hledám
Přečteno 27x
Tipy 11
Poslední tipující: V.N.Losinský, Psavec, Rafinka, zase já, šuměnka, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (3)